Talent 2016

[fancygallery id=”8″ album=”74″]

Árliga talentkappingin í Margarinfabrikkini fyri børn úr 3.-6. flokki verður 13. apríl, og finalan verður 14. apríl.

Endamálið við kappingini er at geva børnunum ein pall, har tey kunnu vísa síni serligu kynstur og gávur. Við at hava kappingina í Margarinfabrikkini fáa tey eitt trygt umhvørvið og samstundis eisini vegleiðing í pallframførslu. Hetta er við til at menna teirra egnu førleikar, og serliga verður dentur lagdur á at geva hvørjum luttakara eina væleydnaða uppliving, so at tey menna sítt sjálvsálit, gerast meira sjálvsikkur og sleppa at útliva sín stjørnudreym.

Tit kunnu tekna tykkum við at senda ein teldupost til: talent@fabrikkin.fo. Viðmerkjast skal navn, flokkur, talent og um tørvur er á nakrari úterð. Tað er avmarkað pláss í ár.

Freistin at tekna seg er fríggjadagin 1. apríl.

Vit gleða okkum til at hoyra frá tykkum 🙂