Diversity week í Margarinfabrikkini

Kom við oman í Margarinfabrikkina!

Margarinfabrikkin bjóðar sera fjølbroyttar og spennandi aktivitetir fyri børn frá 3. – 6. Flokk. Í Diversity vikuni verða opnir verkstaðir týsdag og mikudag. Fyri dagstovnar frá kl. 10 – 12 og fyri frítíðarskúlar frá kl. 13 – 15. Í verkstovunum kunnu børnini millum annað gera japanskar pappírsfuglar, tunesiska hekling og grønlendsk perlubond.

Millummálin hesa vikuna, verður við inspiratión úr Miðamerika, Norðurlondum, Norðurafrika, Suðureuropa og Asia.

Børn sum ikki eru á dagstovni eru eisini hjartaliga vælkomin oman 🙂

…………………………..

Let´s go to Margarinfabrikkin!

Margarinfabrikkin offers diverse and exciting activities for children and young people from 3 to 6 class. In Diversity week, the 4 and 5 of October, children can come and make Japanese paper birds, Tunisian Crochet and Greenland bead bond. For daycare-centres from 10-12 and for schoolcare-centres from 13-15. The afternoon meal this week, will offer inspiration from Central America, the Nordic countries, North Africa, South Europe and Asia. Opening hours are: Monday to Thursday from. 12:00 to 17:00 and Friday from. 11:30 to 17:00

 

Children who don’t come in daycare are also welcome to join the workshops.